طرز تهیه اشترودل گوشت
؟=1
اشترودل گوشت را با مواد نسبتا مناسب و در دسترس به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید. مواد میانی به سلیقه خودتون بستگی داره و علاوه بر گوشت و مرغ می تونید با انواع سبزیجات هم اون رو آماده کنید.
مواد لازم برای خمیر :آرد 1 لیوان یا تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
شیر ولرم 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شکر1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن 1/1 پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی :
گوشت چرخ کرده 100 گرم
قارچ خرد شده 1 تا 5 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
روغن ? قاشق غذاخوری
پیاز نسبتا درشت ? عدد
نمک فلفل ادویه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و تا جاییکه خمیر لطیفی بدست بیاد کاملا ورز می دیم . این خمیر خمیر خیلی راحتی هست اگرچه هر خمیری و هر چه بیشتر ورز بدیم لطیف تر می شه اما یکی از ویژگی های خوب این خمیر این هست که حتی اگه مچ های ضعیفی داشته باشید یا حوصله ورز دادن زیاد نداشته باشید هم نون با کیفیتی خواهید داشت. اگر مایه خمیرتون از مدل فوری هست می تونید اون رو مثل من همزمان به آرد اضافه کنید اما اگه فوری نباشه لازمه اون رو ابتدا با شکر و ?/? از مقدار شیر به عمل بیارید و سپس مراحل رو انجام بدید. حالا روی خمیر رو کمی آرد پاشیده و سلفون کشیده در جای نسبتا گرم به مدت ?.? تا ? ساعت می گذاریم استراحت کنه.
تو این فرصت که خمیر استراحت می کنه پیاز رو تفت داده و همین که سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم. سبزیجات دلخواهتون رو هم اضافه کنید که در اینجا از قارج و فلفل دلمه ای استفاده کردیم . ادویه و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کرده و می گذاریم مواد با مقداری آب مثل مایه ماکارونی کاملا پخته بشه. پخت رو تا جایی ادامه بدید که مواد آبی نداشته باشه البته نه اینکه خشک و لاستیکی بشه اما برای این غذا باید مایه مون عاری از هرگونه روغن و آب باشه تا بعد از پخت شکل زیبای خودش رو حفظ کنه. پس در مصرف روغن هم احتیاط کنید.
حالا پف خمیر که کاملا بعمل اومده رو با کف دست می خوابونیم تا گازهایی که توش جمع شده ازش خارج بشه . خمیر رو نازک پهن می کنیم صخامت خمیر به خودتون بستگی داره اما چون نان گیس باف می شه ترجیحا نازک بگیرید که بعد از پخت مقدار نون و گوشت با هم همخوانی داشته باشه. حالا مطابق مراحل کار از مایه گوشتی روی قسمت وسط ریخته و نون رو می بافیم و هر لایه رو روی لایه دیگری میاریم تا وقتی که به انتهای خمیر برسیم.
در اخر یه زرد ه تخم مرغ با یکی دو قاشق شیر مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم و روش رو کنجد می پاشیم. خمیر رو به آرومی و کمک هر دو دست داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم گذاشته در فر از پیش گرم شده با حرارت ??? درجه سانتی گراد به مدت ?? دقیقه یا تا وقتی که روی نان کاملا طلایی و خوشرنگ بشه می پزیم ، و نهایتا اشترودل گوشتمون آماده ست که امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.
نظرات شما عزیزان:
+ نوشته شده در 15 تير 1395 ساعت 20:42 توسط سجاد
| تعداد بازديد : 169